camping Bertrix

Camping Bertrix 4 sterren camping

De camping grenst direct aan de bossen van Herbeumont


Route de Mortehan
B-6680 Bertrix
België

+32 (0)61 41 22 81
www.campingbertrix.be
info@campingbertrix.be
Nederlandse beheerder


Bertrix is open van: 25-03-2016 tot 13-11-2016
Direct naar de website van Camping Bertrix

Bertrix op Google
Klik icoon voor betekenis

Ardennen Camping Bertrix heeft vele troeven voor een ideale gezinsvakantie in het hartje van de Ardennen. Actieve, sportieve, leergierige vakantiegangers vinden meer dan hun gading. Een zalige verblijfplaats voor families, levensgenieters en natuurminnaars...

Beschermd door onmetelijke bossen is de camping een oase van groen en rust. Uitkijkend van een hoogte van 400 meter boven de zeespiegel geniet de vakantieganger van meer zonuren en lekke weer !

De ontspanningsmogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd: verwarmd openlucht zwembad, omnisportterrein, afgebakend kinderspeelbos, buitensportmogelijkheden inclusief kajak en mountainbikeverhuur, begeleide wandelingen en entertainment in vakantieperiodes.

Ardennen Camping Bertrix biedt haar kampeerder ruime staanplaatsen van ±100m² met een elektriciteitsaansluiting (CE-stekker) van 10A. Een deel van de kampeerplaatsen is bovendien uitgerust met een kraantje op de plaats: een zogenaamd individueel watertappunt.

Bertrix weer
Kijk op Google Maps
Sanitaire voorzieningen
Verspreid over het terrein liggen vijf moderne en verwarmde sanitairgebouwen met douches en wastafels met warm en koud water (gratis). Al de wascabines zijn afsluitbaar en dat biedt de nodige privacy. In één van de gebouwen is sanitair voor minder validen gerealiseerd. Deze worden enkel ter beschikking gesteld aan minder validen (middels een sleutelsysteem). Bij het hoofdgebouw zijn Miele was- en droogmachines ter beschikking.

Kindersanitair
In het centraal gelegen sanitairgebouw bevindt zich een apart gedeelte met vrolijk kindersanitair. De kleine toiletten, wascabines op verschillende hoogtes, douches met verhoging en een ruime familiedouche zijn buitengewoon populair bij jonge kinderen (en hun ouders). Natuurlijk zijn er ook speciale babywasruimtes voor onze jongste bezoekers.

Verharde plaatsen voor campers
Steeds meer kampeerders zijn tegenwoordig de trotse bezitter van een kampeerauto. Ardennen Camping Bertrix ontwikkelde een paar jaar geleden enkele verharde kampeerplaatsen voor campers. Net als de andere plaatsen zijn deze plaatsen voorzien van gras, maar gedeeltelijk met een verharde ondergrond. Gezien de toenemende vraag naar camperplaatsen is het verstandig om hier tijdig voor te reserveren. Op de camping is tevens een camper verzorgingsstation aanwezig voor het vullen of legen van de watertanks.

Er is een informatiestand op de receptie voor daguitstappen naar o.a. Bouillon, St.-Hubert, Orval, etc.
Kabouter Plop Familietent

Kabouter Plop Familietent (4 persoons)

Met trots en enthousiasme presenteren we, in samenwerking met Bestcamp, Plopsaland en Studio 100, de Kabouter Plop Familietent®. In deze splinternieuwe, gethematiseerde huurtenten beleven kinderen én volwassenen een onvergetelijke vakantie.
De familietent heeft een ruime oppervlakte van maar liefst 26m²! Het draait in deze tent dan ook om comfort, gemak en plezier. In de tent vindt u een keukenblok, een woonkamer met een eettafel en stoelen en twee slaapcabines die beide voorzien zijn van twee heerlijke bedden. Voor de tent staat het tuinmeubilair. Met de voeten in het gras ervaart u het echte kampeergevoel.
Door de inrichting van de tent (rood met witte stippen) lijkt het voor de kinderen net alsof ze bij Kabouter Plop zelf logeren!

Flores 4 Caravan (4 persoons)

De ruime 4-persoons caravan met een oppervlakte van 30 m2.
Grasveld met terras en complete tuinset.
Ruime woonkamer met een zithoek.
In een aantal Flores Stacaravans is een televisie aanwezig.
De aanwezige televisies hebben Nederlandse zenders.
Compleet ingerichte keuken met magnetron en een aparte eettafel met stoelen.
Badkamer met ruime douchecabine en vaste wastafel.
Apart toilet.
2 slaapkamers met extra grote bedden.
Tweepersoonsbed van 2 x 1,60 m breed. Twee éénpersoonsbedden van 1,90 x 0,80 m groot.

Flores 4 Caravan
Flores 6 Caravan

Flores 6 Caravan (6 persoons)

Ruime 6-persoons caravans met een oppervlakte van 35 m2.
Grasveld met terras en complete tuinset.
Ruime woonkamer met een zithoek.
In een aantal Flores Stacaravans is een televisie met Nederlandse zenders aanwezig.
Compleet ingerichte keuken met magnetron en een aparte eettafel met stoelen.
Badkamer met ruime douchecabine en vaste wastafel.
Apart toilet.
3 slaapkamers met extra grote bedden. Tweepersoonsbed van 2 x 1,60 m breed. Vier eenpersoonsbedden van 1,90 x 0,80 m groot.

Tamaris Caravan (6 persoons)

Ruime 6-persoons caravans met een oppervlakte van 35 m2.
Grasveld met terras en complete tuinset.
Ruime woonkamer met een zithoek.
Compleet ingerichte keuken met magnetron en een aparte eettafel met stoelen.
Badkamer met ruime douchecabine en vaste wastafel. Apart toilet.
3 slaapkamers met extra grote bedden. Tweepersoonsbed van 2 x 1,60 m breed. Vier éenpersoonsbedden van 1,90 x 0,80 m groot.
De Tamaris 6 beschikt niet over televisie.

Tamaris Caravan
Ardennen hut

Ardennen hut (x persoons)

Naast de luxe stacaravans worden op Ardennen Camping Bertrix ook speciale Ardennen hutten verhuurd. Een Ardennen hut is uitermate geschikt voor iedereen die wel wil kamperen, maar niet zelf over een kampeermiddel beschikt.


www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.