camping Bissen

Camping Bissen 4 sterren camping

In het hart van de Luxemburgse Ardennen

Marc Bissen

11, Millewee
L 9659 Heiderscheidergrund
Luxemburg

+352 839004
www.camping-bissen.lu
info@camping-bissen.lu
Op de camping spreken ze ook Nederlands


Bissen is open van: 25-03-2018 t/m 25-10-2018

Direct naar de website van Camping Bissen

Bissen op Google
Klik icoon voor betekenis

Camping Bissen is een eerste klas camping, waar u kunt kamperen aan de oever van de Sûre.

De kampeerplaatsen van camping Bissen bevinden zich direct aan het water van de Sure. U kunt uw kind dus zien spelen in het water, of zelf gaan vissen. Daarnaast is er stroom beschikbaar (10A) en zijn er drie sanitairblokken verspreid over de camping.

De camping ligt in het hartje van de Luxemburgse Ardennen, niet ver van het grote stuwmeer van de Boven Sûre. Geniet van een ontspannende vakantie in een prachtige omgeving met vele mountainbike- en wandelmogelijkheden, dichtbij het grootste stuwmeer van Luxemburg en de Ardennen, waar watersport mogelijk is. Zoals zwemmen in de Sûre bij de camping. Of gaat U eens op ontdekkingsreis naar de oude burchten en kastelen.

De camping met 185 plaatsen is gelegen aan de oever van de Sûre, de drie quickstop camperplaatsen hebben een mooie ligging met zicht op het rivier en dicht bij het restaurant-pizzeria-bissen en een busstation.

Bissen weer
Kijk op Google Maps
U kunt langs de rivier wandelen naar Esh-sur-Sûre (3,5 km) of het natuurpark Bovensûre door middel van een rondreis om het stuwmeer ontdekken. Dit alles omgeven door bossen en weilanden, in het midden van het natuurpark Boven sûre. Puur natuur!

Bij ons is er geen tijd voor verveling. In het hoogseizoen is er een breed animatieprogramma. `s Morgens is er een kinderuurtje waar de jongere kinderen onder begeleiding kunnen knutselen. Er is een uitgebreid middagprogramma aan het weer aangepast, zoals hutten bouwen, bosspelen, luchtbedden loop, zeskamp enz.

Voor de sportievelingen zijn er meerdere keren per week sporttoernooien: badminton, tafeltennis, volleybal, voetbal enz. Een avond of zelfs een nachtprogramma mag niet ontbreken. Een romantische nachtwandeling of, iets heel anders, een spokentocht. U kunt de avond natuurlijk ook doorbrengen met een goede luxemburgse wijn op het terras of in ons café. Voor elk wat naar wens. En er is nog meer: bingo, kinderdisco, survival, indianen-, piraten of circusdag. Nog niet genoeg? We zijn altijd in voor nieuwe ideeen!

Breng uw vrije tijd door in onze wonderschone natuur. Wandelen over de paden, heuvel op en heuvel af langs beken en riviertjes. U kunt direct vanaf de camping vertrekken voor een mooie wandeling. Op 5 minuten rijden van de camping is er mogelijkheid om paard te rijden. U kunt zelfs uw eigen paard meenemen. Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar. Bij het stuwmeer (10 minuten rijden) kunt U zwemmen, duiken, surfen, zeilen, vissen, roeien en wandelen. Maar ook op de camping zelf is er genoeg waterplezier!

Vele wandel en nordic-walking mogelijkheiden vanaf de camping. In totaal telt het natuurpark bovensûre maar liefst 700 km wandelwegen, waardoor u als bezoeker volop kunt genieten van de wondermooie verscheidenheid van het landschap in het natuurpark en wordt ondergedompeld in een unieke natuur-en cultuurervaring die niemand onberoerd laat.

Aan onze camping kunt u vissen in het prachtige water van de Sûre, een rivier die langs de gehele camping loopt. Luxemburg is een paradijs voor hengelaars. In de meren en rivieren zit forel, snoek, baars, paling, karper en veel andere soorten vis. Om van de oever van rivieren te vissen heeft u een vergunning nodig.Op onze site vindt u een overzicht van de prijzen van de vergunningen.
Op de Sûre is vissen toegestaan op 2 km van de rivier de sûre langs onze camping en op 2 km in Dirbach. ( op 10 km ) New: op 0,5 km is en NO KILL ZONE, ideal voor vliegvissers. Met dezelfde vergunning kunt u op het stuwmeer op 12 km vissen.
Stacaravan

Stacaravans/Chalets

Wij bieden u drie keuze mogelijkheden voor de huur van een stacaravan met 2 - of 3 – slaapkamers. Of kiest u liever voor een van de twee modellen lodge chalets

Pod Trekkershut

The Pod is een verhuuraccommodatie, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas, waardoor de Pod een gezellige sfeer uitstraalt. U kunt een verblijf in The Pod zien als een kampeervakantie, zonder zelf een tent mee te hoeven nemen. Voor de isolatie is gebruik gemaakt van schapenwol. Dankzij de gekozen materialen en het bijzondere ontwerp voelt een verblijf in The Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk. Dit maakt het een ideale plek voor de minder ervaren kampeerder en wordt het kampeergevoel voor de echte kampeerder, ook al is het zonder tent, behouden. Voor traditionele kampeerders en de moderne vakantieganger is The Pod een geweldige plek voor een lange of korte vakantie. De twee Pods bij ons op de camping zijn vanaf 1 nacht te huren, en geschikt om met 2 personen in te slapen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Pods. In juli en augustus alleen vanaf 3 nachten.

Pod Trekkershut

www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.