camping Recreatiepark 't Haasje

Camping Recreatiepark 't Haasje 3 sterren camping

Welkom op ons sfeervolle recreatiepark!

Fam. van Nunen

Vijf Eikenweg 45
4849 PX Dorst
Nederland

+31 (0)161 - 411 626
www.haasjeoosterhout.nl
info@haasjerecreatie.nl

Recreatiepark 't Haasje is het hele jaar geopend.

Direct naar de website van Camping Recreatiepark 't Haasje

Recreatiepark 't Haasje op Google
Klik icoon voor betekenis

Recreatiepark 't Haasje ligt op acceptabele afstand van de randstad (60 km. van Rotterdam) en is vanwege haar centrale ligging dé ideale startplaats voor dagtrips naar bijv. De Efteling in Kaatsheuvel, het Nationaal park de Biesbosch, de Autotron in Rosmalen, het Land van Ooit in Drunen en het Safari- en strandpark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Tevens zijn Belgische attracties als Bobbejaanland op zeer korte afstand bereikbaar.

In de directe omgeving vindt u zowel in Breda als in Oosterhout een aantal aantrekkelijke winkelcentra en cultureel historische trekpleisters. In het dorpje Rijen, op slechts 3 km. bevindt zich het tropische zwembad "Tropical".

Recreatiepark 't Haasje bevindt zich temidden van de bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg. Ontspannen wandelen of fietsen in de vrij toegankelijke staatsbossen, langs de zandverstuivingen, vennen en natuurreservaten is een waar genoegen.

De kinderen hebben op 't Haasje hun eigen kantine met biljart en diverse amusementsspelletjes. Gedurende het seizoen wordt er in de jeugdkantine ook door het recreatieteam gebruikt als slechtweer-accomodatie. Voor de jeugd is er regelmatig disco.

Recreatiepark 't Haasje weer
Kijk op Google Maps
Recreatiepark 't Haasje die in 1934 haar eerste campinggasten ontving, is een typische familiecamping die in de loop der jaren van alle gemakken is voorzien. Als u rust zoekt, kunt u dat op 't Haasje vinden, houdt u daartegen van een actieve vakantie, dan biedt onze overvolle activiteitenagenda niet alleen in gezellige bingo- en kaartavonden, maar ook een fancy fair, fietsmeerdaagse, dansavonden, tennis, biljarten en vele anderen vormen van sport, spel en amusement.

"Haasje Over" kids indoor.
"Haasje Over" is een grote binnen speeltuin met regionale allure. Kinderen t/m 12 jaar kunnen heerlijk klauteren, klimmen en spelen en voor de allerkleinsten is er een speciale peuterzone waar zij rustig en veilig kunnen spelen. "Haasje Over" is voorlopig dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur open, niet alleen voor de gasten van het recreatiepark, maar ook voor de mensen uit de regio. Terwijl de kinderen zich vermaken in de unieke speeltuin met het thema boerderij, kunnen de ouders van een lekker kopje koffie genieten op het binnen of buiten terras.
"Haasje Over" biedt de ouders ook de gelegenheid om gebruik te maken van de mooie fitness en wellness ruimte, voorzien van o.a. sauna, zonnebank, massageruimte en op reservering kunnen ze terecht in de schoonheidssalon.

Het zwembadcomplex heeft naast het grote bassin nog een middeldiep en afgeschermd peuterbad. Al deze baden worden verwarmd via zonnepanelen. Ook bij het zwembad treft u een terras een zonneweide aan.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (10 amp), riolering, water en centrale antenne. De Jaarplaatsen hebben ook de mogelijkheid om op het gas- en/of telefoonnet aan gesloten te worden. Op het campingterrein vindt u een gezellige kantine met biljart en darts. Gedurende de avond is er regelmatig amusement, live muziek, karaoke en nog veel meer. Bij een verfrissend drankje op het terras laat u de dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn.

Naast de vele jaarplaatsen heeft camping 't Haasje ook een aantal seizoen- en toeristische plaatsen alsmede comfortabele houten bungalows voor de verhuur van alle gemakken voorzien.
Luxe chalets/stacaravans

Luxe chalets/stacaravans type B

U kunt kiezen uit een bungalow, chalet of aluminium stacaravan. Uw vakantieverblijf is geschikt voor 4 of 6 personen (2 of 3 slaapkamers) en voorzien van toilet, douche en een ruime kamer met open keuken. In de tuin staat een berging voor de tuinmeubels en fietsen. Uw verblijf is volledig ingericht en voorzien van een complete keuken met inventaris, TV en dekbedden met kussens. Dekbedhoezen en overig beddengoed dient u zelf mee te brengen of te huren bij uw reservering. De winterharde bungalows en chalets kunt u het gehele jaar door bij ons huren.

Luxe chalets/stacaravans type C

Uw vakantieverblijf is geschikt voor 4 of 6 personen (2 of 3 slaapkamers) en voorzien van toilet, douche en een ruime kamer met open keuken. In de tuin staat een berging voor de tuinmeubels en fietsen. Uw verblijf is volledig ingericht en voorzien van een complete keuken met inventaris, TV en dekbedden met kussens. Dekbedhoezen en overig beddengoed dient u zelf mee te brengen of te huren bij uw reservering.

Luxe chalets/stacaravans
Bovenstaande 360˚ foto's gebruiken Flash, dit is op sommige systemen niet mogelijk.

www.CampingGids.com maakt het vinden van een camping pas echt leuk.